میگرن چشم چیست؟
با توجه به نظر بنیاد آمریکایی میگرن، حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از افرادی که مبتلا به میگرن هستند، اورا (نوعی اختلالات گذرای دیداری، حسی، زبانی یا حرکتی) را تجربه می کنند، و کمتر از ۲۰ درصد از این افراد همه موارد میگرن را تجربه می کنند.
میگرن چشم معمولا با اورا همراه است. پزشکان به میگرن چشم که با اورا و بدون سردرد است میگرن خاموش می گویند. میگرن خاموش نسبتا نادر است اما بیشتر در افراد سالخورده دیده می شود.
بعضی از افراد از اصطلاحات “میگرن چشم” و “میگرن شبکیه” استفاده می کنند، اما این دو مورد یکسان نیستند و به مراقبت های مختلف نیاز دارند.
علل
محققان دقیقا مطمئن نیستند که چرا سردرد یا علائم میگرنی رخ می دهد. یکی از نظریات این است که به علت التهاب در مغز و تحریک عروق خونی و اعمال فشار بر اعصاب این درد ایجاد می شود.
اورای میگرن ممکن است به علت فعالیت الکتریکی غیر طبیعی در سطح بیرونی مغز و یا قشر، بوجود آید و به آرامی به بخش بینایی مغز منتقل می شود. به نظر می رسد میگرن دارای یک پیوند با ژن های فرد است. با توجه به نظر بنیاد پژوهشی میگرن، ۹۰٪ افراد مبتلا به این بیماری سابقه خانوادگی میگرن دارند.
در زنان، میگرن ممکن است با تغییرات هورمونی که در طول دوره قاعدگی اتفاق می افتد ارتباط داشته باشد. بعضی از افراد ممکن است بعد از یک کار خاص به سردرد میگرنی مبتلا شوند.

موارد رایج عبارتند از:
- یک مدت طولانی روی صفحه نمایش خیره شد
- رانندگی طولانی
- بودن در معرض نور شدید
- غذا
- کمبود آب
- بیخوابی یا پر خوابی
- تغییرات هورمونی
- تغییرات آب و هوایی
- الکل، به ویژه شراب قرمز
- اضطراب و استرس
- بوی قوی
- سروصدا های بلند
- کافئین بیش از حد
- نیترات، مانند موادی که در بسیاری از غذاهای آماده موجود است
- آسپارتام
- تیامین، که در پنیر های کهنه، لوبیا فاو، سوسیس، محصولات سویا و ماهی دودی موجود است
- گلوتامات مونونوسیدیم (MSG)
- گرمای بیش از حد یا ارتفاع زیاد