علل درد آرنج
در قسمت قبل به برخی از علل درد آرنج اشاره کردیم.در مقاله به ادامهی دلایل ایجاد درد در آرنج میپردازیم.
شکستگی و ترک خوردگی
استخوان های آرنج می توانند دچار شکستگی (یا ترک خوردگی) در محل مفصل آرنج و نواحی اطراف آن شوند. معمولاً شکستگی آرنج باعث درد آرنج دست می شود و برای درمان درد شکستگی آرنج و تشخیص این مشکل می توان از عکس برداری رادیولوژی استفاده کرد.
درمان این مشکل معمولاً نیازمند بی حرکت کردن آرنج با استفاده از ابزارهای مخصوص است و در این حالت ممکن است نیاز به عمل جراحی ارتوپدی شامل کار گذاشتن پین های مخصوص یا عمل جراحی باز مفصل باشد.

کشیدگی و پارگی رباط
کشیدگی و پارگی رباط می تواند در ناحیه آرنج به دلایل مختلف ایجاد شود. در این حالت ممکن است یک یا چند رباط دچار آسیب دیدگی شوند. این شرایط معمولاً زمانی ایجاد می شود که آرنج بیش از حد کشیده شده یا فشرده شود.
در این حالت شدت آسیب دیدگی بستگی به مقدار آسیب وارد شده به یک رباط خاص (اینکه پارگی جزئی یا کامل باشد) و تعداد رباط های آسیب دیده دارد.
آرتروز آرنج
التهاب مفصل آرنج ( آرتروز آرنج ) می تواند در نتیجه انواع سیستمیک بیماری آرتروز شامل آرتریت روماتوئید، استئو آرتریت، نقرس، آرتریت پسوریاتیک، اسپوندیلیت آنکیلوزان، و آرتریت واکنشی (که قبلاً سندروم رایتر نامیده می شد) برای فرد ایجاد شود. معمولاً علائم مربوط به التهاب مفصل آرنج شامل گرم شدن، ورم، درد آرنج، ناراحتی، و کاهش دامنه حرکت است.
در این حالت دامنه حرکتی آرنج به این دلیل کاهش پیدا می کند که در نتیجه ابتلا به آرتروز مفصل آرنج متورم شده و برای حرکت آن مانع ایجاد می کند.
عفونت مفصل آرنج (آرتریت عفونی)
عفونت مفصل آرنج در نتیجه عامل باکتریایی، (آرتریت عفونی) یک شرایط غیر معمول در بین افراد است. در اکثر موارد این مشکل در بین بیمارانی مشاهده می شود که سیستم ایمنی بدن آنها دچار مشکل شده یا مبتلا به دیابت هستند.
علاوه بر این آرتریت عفونی را می توان در بین افرادی که از داروی کورتیزون استفاده می کنند یا معتاد تزریقی هستند، مشاهده کرد.
آرتروز عفونی آرنج را می توان با توجه به علائم :
- گرم شدن
- ورم
- قرمزی
- درد آرنج
- و نیز ایجاد محدودیت در دامنه حرکتی مفصل آرنج تشخیص داد.