کایروپراکتیک در دوران بارداری

کایروپراکتیک در دوران بارداری | کایروپرکتیک علم شناخت و درمان بیومکانیسم مفاصل، به‌ویژه مفاصل ستون فقرات است. بیومکانیسم مفاصل خود به حیطه‌های مختلفی مربوط می‌شود؛ از جمله لیگامان‌ها، تاندون‌ها، غضروف‌ها، عضلات، استخوان‌ها و اعصاب. اختلالاتی که در محور حرکتی این اعضا مشکل ایجاد کنند اغلب شامل درمان کایروپراکتیک می‌شوند. این طب بر روش‌‌های غیرتهاجمی و غیردارویی تمرکز دارد و از درمان‌‌های امن و بی‌خطر در دوران بارداری محسوب ‌می‌شود.

متخصص کایروپراکتیک با درمان‌‌های دستی و تنظیم و تطبیق مفاصل بدن ‌می‌تواند باعث کاهش دردهای اسکلتی-عضلانی دوران بارداری شود. با درمان کایروپراکتیک، فشار از روی عصب سیاتیک برداشته شده و مادر باردار خواب شبانه بهتری را تجربه خواهد کرد. با استفاده از مدالیته‌های مجاز فیزیوتراپی نیز ‌‌می‌توان درد و تورم در نواحی مختلف بدن خانم باردار را کاهش داد.

کایروپراکتیک نه تنها از دردهای مادر ‌می‌کاهد بلکه به حفظ جنین در وضعیت صحیح و آمادگی برای زایمان نیز کمک ‌می‌کند. درواقع تنظیم و تطبیق مفاصل، فضای نگهداری جنین در لگن را بازتر کرده و به تغییر وضعیت کودک قبل از زایمان کمک ‌می‌کند. راهکارهای اصلاحی و درمانی کایروپراکتیک، مدت زمان زایمان طبیعی را هم کوتاه‌‌تر کرده و از دردهای مادر حین زایمان ‌می‌کاهد.

البته هرگونه درمان برای خانم‌‌های باردار باید با اجازه پزشک معالج و با مراقبت دقیق و تخصصی انجام شود. استفاده از درمان کایروپراکتیک در صورت وجود خونریزی واژینال، پارگی جفت، حاملگی خارج از رحم، مسمومیت بارداری، کرامپ‌‌های شکمی، خطر زایمان زودرس، جفت سر راهی و درد حاد و ناگهانی ناحیه لگن توصیه نمی‌شود.

امیدواریم که مطلب راهکارهای درمانی کایروپراکتیک در دوران بارداری برای شما مفید بوده باشید، نظرات و پیشنهادات خود را در فسمت نظرات برای ما ارسال نمایید.

دکتر امیر قنبریان

دکترای پزشکی و متخصص کایروپرکتیک از آمریکا

دارای بوردهای ایالتی و ملی آمریکا NBCE

عضو انجمن علمی کایروپرکتیک کالیفرنیا CCA

جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش تماس سایت مراجعه نمایید.