آیا می‌توان از اسکولیوز و پوکی‌ استخوان پیشگیری کرد؟

آیا می‌توان از اسکولیوز و پوکی‌ استخوان پیشگیری کرد؟ حتی اگر سابقه خانوادگی هر یک از این بیماری‌ها را داشته باشید، ممکن است بتوانید خطر ابتلا به اسکولیوز و پوکی‌استخوان را کاهش دهید. روش‌های پیشگیری از این بیماری‌ها عبارت‌اند از: رژیم غذایی سالم: رژیم غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین D می‌تواند خطر ابتلا به…

ادامه مطلب

درمان آسیب و پارگی رباط صلیبی

درمان آسیب و پارگی رباط صلیبی فاز حاد: چنانچه جراحی زانو لازم باشد معمولاً جراح زانو آنرا ۳۳ هفته به تاخیر می اندازند تا التهاب کاهش یافته و از عوارضی مثل خشکی مفصل زانو بدنبال جراحی سریع جلوگیری شود. باید در این سه هفته عضلات جلو و عقب ران و دامنه حرکتی مفصل زانو تقویت…

ادامه مطلب

ملاحظات و مراقبت‌های پس از عمل فتق گردن با لیزر

ملاحظات و مراقبت‌های پس از عمل فتق گردن با لیزر جراحی دیسک گردن با لیزر با مزایای یک عمل کم‌تهاجمی همراه است. در هر حال بیماران باید مراقبت‌های خاصی را پس از عمل فتق دیسک رعایت کنند تا دورۀ نقاهتشان به بهترین وجه طی شوند و عمل در بلندمدت موفقیت‌آمیز باشد. مراقبت‌ها، محدودیت‌ها و شرایط…

ادامه مطلب

انواع تمرینات توانبخشی که به بهبودی شکستگی کمک می‌کنند کدامند؟

انواع تمرینات توانبخشی که به بهبودی شکستگی کمک می‌کنند کدامند؟ فیزیوتراپیست یا متخصص طب فیزیکی پس از ارزیابی عواملی نظیر شدت شکستگی، سن و تناسب اندام کلی بیمار، برنامه ورزشی را متناسب با شرایط فرد ارائه می‌کند که ممکن است ترکیبی از چند نوع تمرین باشد. رایج‌ترین تمرینات عبارت‌اند از: تمرینات نشسته: این دسته از…

ادامه مطلب

چرا فیزیوتراپی برای بهبودی شکستگی استخوانی، ضروری و حیاتی است؟

چرا فیزیوتراپی برای بهبودی شکستگی استخوانی، ضروری و حیاتی است؟ بسته به آسیب و شدت شکستگی، روش‌های متفاوتی برای درمان شکستگی استخوان وجود دارند. در اکثریت موارد، از گچ‌گیری و آتل (اسپلینت) برای حمایت بیشتر و بی‌حرکت کردن استخوان شکسته به منظور بهبود شکستگی استفاده می‌شود. با وجود این، فیزیوتراپی از بخش‌های مهم و حیاتی…

ادامه مطلب

بررسی وضعیت بدنی کاربران گوشی‌های هوشمند: چه ناهنجاری‌هایی وجود دارد؟

بررسی وضعیت بدنی کاربران گوشی‌های هوشمند: چه ناهنجاری‌هایی وجود دارد؟ پاسچر یا وضعیت بدنی چیست؟ پاسچر یا وضعیت بدنی به نحوه نگهداری عضلات و استخوان‌ها از بدن در هنگام ایستادن و راه رفتن اشاره دارد. یک پاسچر خوب به وضعیتی گفته می‌شود که در آن عضلات و اسکلت‌های بدن در بهترین حالت خود بتوانند ثبات…

ادامه مطلب

درمان التهاب کف پا (فاشیا پلانتار)

روش‌های درمان التهاب کف پا (فاشیا پلانتار)

بیشتر افراد مبتلا به التهاب کف پا بعد از گذشت چند ماه و به کمک درمان‌های ابتدایی مانند استفاده از کمپرس سرد، تمرینات کششی و پرهیز از انجام فعالیت‌هایی که باعث تشدید درد می‌شوند بهبود می‌یابند. روش‌های درمان این بیماری شامل موارد زیر می‌شود:

ادامه مطلب

ورزش‌های مناسب برای دیسک کمر

ورزش‌های مناسب برای دیسک کمر در ادامه چند حرکت ورزشی مناسب را برای بهبود دیسک کمر معرفی خواهیم کرد: حرکت پل به پشت دراز بکشید و زانوها را خم کنید. کف پاها روی زمین قرار بگیرد. عضلات باسن و شکمتان را منقبض کنید، اما به سر و شانه‌های خود فشار وارد نکنید. باسن خود را…

ادامه مطلب

تفاوت پوکی‌ استخوان با آرتروز

تفاوت پوکی‌ استخوان با آرتروز آرتروز و پوکی‌ استخوان دو بیماری متفاوت از هم هستند. اگرچه این دو عارضه از برخی جهات به هم شبیه می‌باشند؛ اما تفاوت میان آن بیشتر است: محل بافت آسیب‌ دیده آرتروز : درگیر کردن مفاصلی مانند مفصل زانو، لگن، ستون فقرات و دست پوکی‌ استخوان : تمامی استخوان‌های بدن…

ادامه مطلب

تشخیص و درمان پوکی‌ استخوان

تشخیص پوکی‌ استخوان برای تشخیص پوکی‌ استخوان از روش‌های زیر استفاده می‌شود: بررسی سوابق پزشکی معاینه فیزیکی آزمایش خون تست تراکم استخوان بیوپسی استخوان در صورت امکان عکس اشعه ایکس درمان پوکی‌ استخوان   به دلیل این که پوکی‌ استخوان یک بیماری سیستمیک است و تمامی استخوان‌های بدن را به‌ صورت یکسان درگیر می‌نماید، روش‌های…

ادامه مطلب