بررسی نحوه نشستن در افراد دچار درد سیاتیک
در ادامه این مطلب از سایت دکتر امیر قنبریان متخصص درمان دیسک کمر اصفهان نحوه نشستن در افراد دچار درد سیاتیک را مورد بررسی قرار می دهیم. پزشکان همواره به کسانی که از درد سیاتیک رنج میبرند توصیه میکنند که باید بیش از دیگران مراقبت نشستن خود باشند. به طور کلی نشستن طولانی مدت برای درد سیاتیک مضرات بسیار زیادی به همراه دارد. اما اگر کار و فعالیت شما به گونهای است که در طول روز مجبور هستید برای ساعتهای طولانی در حالت نشسته به سر ببرید، به نکات زیر دقت کنید:
- نحوه نشستن درد سیاتیک شما باید به گونهای باشد که شانههای شما به سمت عقب کشیده شده باشند. همچنین ستون مهرههای شما باید کاملاً صاف بوده و باسن شما در قسمت انتهایی صندلی قرار گیرد.
- در هنگام نشستن، در قسمت انحنای کمر خود، یک حوله تا شده و یا بالش مناسب قرار دهید.
- سعی کنید وزن شما به صورت یکسان در تمامی قسمتهای بدن شما توزیع شود. اگر وزن شما تنها بر روی یکی از عضلات لگن قرار گیرد، ممکن است درد سیاتیک شما تشدید شود.
- در نحوه نشستن درد سیاتیک، حتماً به این موضوع توجه کنید که زانوهای شما باید در حالت ۹۰ درجه قرار گیرند. همچنین کف پاهای شما باید به صورت مستقیم بر روی زمین قرار داشته باشد.
- پس از گذشت هر ۳۰ دقیقه که بر روی صندلی نشستهاید، از جای خود برخاسته و چند قدم راه بروید. انجام حرکات کششی نیز تاثیر بسیار خوبی در رفع خستگی جسم و رها سازی عضلات شما دارد.
- در نحوه نشستن درد سیاتیک، حتماً به ارتفاع صندلی خود دقت کنید. ارتفاع صندلی شما باید در حالت کاملاً استاندارد قرار داشته باشد تا شانهها و آرنج شما در حالت کاملاً ریلکس قرار گیرند.
دکتر امیر قنبریان متخصص کایروپراکتیک اصفهان در کلینیک۲۴
مطالب پیشنهادی جهت مطالعه :
کاربردهای فیزیوتراپی – بخش دوم