اهمیت درمان سریع دیسک گردن
درمان سریع دیسک گردن
دیسک گردن به دنبال خروج مایع ژل مانند مابین مهرهها که به عنوان محافظ در برابر سایش مهرهها روی هم عمل میکند، روی میدهد. علائم بیرون زدگی دیسک گردن شامل درد شدید و مبهم گردن، بین دو کتف و انتشار آن تا دستها و نوک انگشتان خواهد بود. درمان سریع دیسک گردن به دلیل اطمینان از عدم بروز عوارض احتمالی ناشی از شدت گرفتن آن حائز اهمیت است.
ترجیح داده میشود درمان دیسک گردن در همان مراحل اولیه انجام شود تا نیازی به جراحی نباشد.
اهمیت درمان سریع دیسک گردن
از آنجا که بیرون زدگی دیسک گردن در صورت عدم درمان در مراحل اولیه میتواند منجر به تشدید بیماری در آینده شود، ترجیح بر آن است که این بیماری در همان مراحل اولیه پیگیری شود تا به انجام جراحی منتهی نگردد.
اولین مرحله درمان ممانعت از پیشرفت بیماری است. از همین رو ضروری است بیرون زدگی دیسک گردن مرحله بندی شود، پس از این کار درمانهای غیرجراحی برای فرد در نظر گرفته میشود. ابتدا درد و التهاب بیمار را به روشهای گوناگونی چون فیزیوتراپی، دارودرمانی، استفاده از گردنبند، استراحت و تغییر سبک زندگی کاهش میدهند. بسته به شدت درد اگر به دارودرمانی و روشهای دیگر پاسخ مثبتی ندهد از روشهای دیگری چون تزریق اپیدورال استفاده خواهد شد. و در صورت تشدید درد و احتمال خطر آسیب عصبی پایدار و دردهای غیرقابل کنترل با روشهای غیرتهاجمی از شیوه جراحی استفاده خواهد شد.
دکتر امیر قنبریان متخصص کایروپراکتیک اصفهان در کلینیک۲۴
عدم درمان سریع دیسک گردن میتواند به مشکلاتی چون ضعف عضلانی و درد بروز خواهد کرد. عدم درمان دیسک گردن ممکن است منجر به بروز شرایطی ناگوار از جمله ضعف ناگهانی و شدید در اندامهایی چون دست یا پاها، اختلال در راه رفتن، ناتوانی در حفظ تعادل و یا بروز اخلال در کنترل ادرار و مدفوع، عدم توانایی در بلند کردن و یا نگه داشتن اجسام در دست و درنهایت ماندگار شدن این شرایط خواهد شد.
از آنجا که درمان بیرون زدگی دیسک از حساسیت بالایی برخوردار است ضروری است برای انتخاب شیوه درمانی مناسب به پزشک متبحر و باسابقه مراجعه کرد.
دیسک گردن چیست و چگونه بروز میکند؟
حال که با اهمیت درمان سریع دیسک گردن آشنا شدیم بد نیست در مورد دیسک گردن بیشتر بدانیم. بیرون زدگی دیسک به مشکل یکی از بالشتکهای لاستیکی اشاره میکند که بین مهرهها قرار گرفته و ستون فقرات را تشکیل میدهد.
یک دیسک نخاعی دارای هستهی ژلهای است که توسط قسمت بیرونی سختتر و لاستیکی (حلقه) احاطه شده است. بیرون زدگی دیسک، زمانی رخ میدهد که قسمتی از هسته از طریق پارگی قسمت بیرونی یا حلقه به بیرون رانده میشود.
بیرون زدگی میتواند در هر قسمتی از ستون فقرات ایجاد شود و قادر است عصب مجاور را تحریک کند. بسته به محل بیرون زدگی، می تواند منجر به درد، بی حسی یا ضعف در بازو یا پا شود.
آشنایی با خدمات کایروپراکتیک مطب دکتر امیر قنبریان در اصفهان
مطالب پیشنهادی: